4 maart 2016

Nieuwsbrief maart!

Op 1 februari 2016 is Bakker Van Vessem uit het pand in de Waarderpolder vertrokken en is de aannemer begonnen met het bouwen van de BakkeRij. In kader van de circulaire economie zullen we zoveel mogelijk hergebruik toe passen. De 60gebruikte zee-containers hebben al een lange reis achter de rug en hebben nu hun bestemming als werkplek te vervullen. Ze zijn omringd door terrassen, binnenpleinen, strand en een Bakkers cafe. Samen met alle BakkeRij ondernemers en creatieven wordt een actieve dynamische werkplek gecreëerd, waar het community gevoel “iets voor elkaar betekenen ” heel belangrijk is. Het wordt een eigenwijs gebouw waar maandelijks o.a workshops gegeven gaan worden voor en door gebruikers van de BakkeRij

De Containers
Container ‘Base’ heeft een oppervlakte van ca.14m2 en de ‘Suite’ ca. 19m2 en de ‘Suite Delux’ ca. 28m2.
Alle containers worden voorzien van stroom en uiteraard een snelle internetverbinding. Verder mag je zelf bepalen hoe je hem wilt gaan inrichten. Ga je hem gebruiken als atelier of wil je een tussenwand eruit en betrek je met je team 28m2?

Laat ons weten waar je naar opzoek bent en wij gaan je helpen met het creëren van je ideale werkplek!

Ook kun je bij ons terecht voor je (jaar-)vergadering, training of een out off the box brainstorm sessie in onze zandbak.

Even een terugblik!
6 januari zijn twee demo-containers te water gegaan en aangemeerd naast het pand waar de BakkeRij komt. Het was een spectaculair gezicht om de twee fel groene containers op elkaar door het Spaarne richting de Waarderpolder te zien varen!

Nu, een maand later, is de bovenste zee- container ingericht en kan je die komen bekijken. De demo-containers waren ook al te bewonderen tijdens het Food Truck festival dat tijdens het Valentijnweekend in de BakkeRij plaatsvond.

Heb je dat helaas gemist dan nodigen wij je graag uit om als nog een keer langs te komen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Wil je ook op de hoogte blijven schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Elke maand sturen we je een update van alles in en rondom de BakkeRij.

Wil je niks missen volg ons dan op Facebook of Twitter.