Events & Planning | Wedding & Planning
Events & Planning is uw evenementenbureau in Haarlem voor zowel privé- als zakelijke evenementen!

Evenementenbureau Events & Planning is uw partner voor de realisatie van evenementen in de ruimste zin. Viert u binnenkort uw verjaardag of zakelijk jubileum en wilt u uw gasten verrassen met een bijzonder dag of avond? Bent u op zoek naar een uniek concept voor de lancering van een nieuw product of opening van een nieuw pand? Wilt u uw marketing visie omzetten in een event? Events & Planning biedt u een compleet aanbod van concept tot de daadwerkelijke uitvoering. Onze opdrachtgevers voelen zich aangesproken door ons enthousiasme en betrokkenheid, hoe groot of klein de opdracht ook is.

————————-

Wedding & Planning organiseert exclusieve huwelijken in binnen- en buitenland.

Sinds 2006 organiseert Wedding & Planning exclusieve huwelijken in binnen- en buitenland. Van vele bekende bruidsparen (Tanja Jess & Charly Luske, Armin & Erika van Buuren, Royston & Daisy Drenthe en Caroline Tensen & Ernst-Jan Smids) kregen we het vertrouwen om hun huwelijk te organiseren. Met net zoveel plezier en inzet organiseren we huwelijken van minder bekende Nederlanders.

Kenmerkend voor Wedding & Planning is dat wij denken in mogelijkheden. Wij zullen niet snel ‘nee’ zeggen en altijd op zoek gaan naar oplossingen.

Of jullie een klassiek huwelijk willen met respect voor tradities of liever iets anders dan anders, wij gaan met jullie op zoek naar de invulling die helemaal bij jullie past. UIteindelijk streven wij ernaar om de verwachtingen van jullie en jullie gasten te overtreffen.

Events & Planning | Wedding & Planning
E: info@eventsenplanning.nl
E: info@weddingenplanning.nl
W: http://www.eventsenplanning.nl
W: www.weddingenplanning.nl