vanderzwet bouwkunde

Wij zijn een bouwkundig tekenbureau en adviesbureau voor Spaarndam, Haarlem en omstreken.
Samen met de opdrachtgever lopen wij het gehele bouwproces door of een gedeelte daarvan. Wij nemen de technische zaken uit handen zodat de opdrachtgever alleen hoeft na te denken over hoe zijn bouwwens eruit zal komen te zien. Het bouwproces loopt van ontwikkelfase, ontwerpfase, vergunningsfase, besteksfase, aanbestedingsfase tot realisatiefase. Ook kunnen wij alleen een gedeelte van het bouwproces uitvoeren, bv ontwerp en vergunningsfase, waarbij wij alleen de bouwkundige tekeningen en berekeningen uitvoeren.

Bouwwensen voor zowel particulieren, bedrijven als gemeenten kunnen bestaan uit;
– Woninguitbreiding bv dakopbouw, uitbouw, nieuwe indeling of geheel nieuwbouw.
– Bedrijfspanden bv uitbreiding, verbouw, nieuwbouw of herbestemming.
– Kantoren bv verbouw, nieuwbouw of herbestemming.

vanderzwet bouwkunde
E: info@vanderzwet.nl
W: www.vanderzwet.nl