Haarlem, 22 mei 2017
De totale opbrengst van de BakkeRij tijdens de Lock me Up actie van Free a Girl is ruim 30.000 euro!
De 10 deelnemers, Marc Bakker, Jaap van Baar, Wendy Verhaegh, Armand Landman, Apollonia Mars, Marijntje Teeuwen, Pieter van der Spek, Rob Wieleman, Stan Verhaege en Ruud Meijer, hebben 12 uur lang opgesloten gezeten in een hokje van 2x1m tijdens de actie Lock me Up afgelopen week.
5 dagen lang heeft de BakkeRij in het teken gestaan van de actie Lock me Up. Er waren allerlei activiteiten georganiseerd om aandacht te vragen en vooral geld op te halen voor het goede doel. Zo konden bezoekers mee doen met de Bingoavond, boot camp, PubQuiz, Yoga en wijn proeverij of gewoon geld doneren in de geldbox voor de hokjes. Ook was er een kinderprogramma op de woensdagmiddag en zaterdagochtend.

Alle donaties, sponsoring en deelname aan het programma heeft geleid tot op totale opbrengst van ruim 30.000 euro.
Hier zijn wij, alle ondernemers van de BakkeRij en de Waarderpolder, bijzonder trots op!!

Wij willen dan ook iedereen die hieraan heeft bijgedragen ontzettend bedanken.

Op onze facebookpagina vind je alle foto’s en filmpjes.

Wil je nog doneren, dit kan uiteraard nog steeds. Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers.

Free a Girl