STAGIAIR GEZOCHT
Voor verzamelgebouwen de BakkeRij, het Stoflab en Figee Center

Functie omschrijving
Het betreft een meewerkstage voor een periode van minimaal 5 maanden vanaf september 2017 voor vijf dagen per week bij Pieter van der Spek/Keps Invest bv. die de verzamelgebouwen de BakkeRij, het Stoflab en het Figee Center in zijn beheer heeft. Deze drie locaties, allemaal op max. 50 m van elkaar, bieden kantoorruimte aan ruim 100 ondernemers die hier gevestigd zijn. Je biedt in de dagelijkse werkzaamheden ondersteuning aan de (nieuwe)huurders en bezoekers. Je houdt je voornamelijk bezig met de operationele ondersteuning van de locatie manager. Je werkt veel zelfstandig voor en/of met de huurders en eigenaar.

Samen met de locatiemanager ben je verantwoordelijk op de locaties voor alle (technische, praktische, facilitaire en onderhoud) facetten.

Je zult o.a. de volgende werkzaamheden uitvoeren:
• Gastheer voor alle huurders en bezoekers
• Het verder uitrollen van de vergaderarrangementen naar externe klanten
• Sociaal media plan implementeren / bijstellen indien nodig
• Verhuren van units en vergaderruimtes
• Contract voorwaarden met (nieuwe) huurders bespreken
• Regelmatig overleg met locatie manager en eigenaar
• Programmering opstellen en uitvoeren
• Figee Café ondersteunen tijdens de lunch
• Lichte administratieve werkzaamheden
• Waarborgen dat de huisregel worden nageleefd door huurders en bezoekers
• Lichte huishoudelijke taken

Functie eisen
Wij zijn opzoek naar een student 4e jaars MBO of HBOer die ons komt ondersteunen en voorzien van nieuwe inzichten. Je bent doortastend, kan zelfstandig werken, communicatief vaardig, klantvriendelijk en een doener. Daarbij vind je het leuk om zowel de handen uit de mouwen te steken als achter de computer te zitten voor onderzoek en administratieve taken.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een leuke en gevarieerde stageplek aan waar je de kans krijgt ruime praktijkervaring op te doen. Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je vaardigheden zijn. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving, waarbij je er vanuit kunt gaan dat geen dag in de week er hetzelfde uitziet. Uiteraard is er ruimte en tijd voor aan je (afstudeer)onderzoek.

Opleidingen
bijvoorbeeld: facility, media & entertainment,

Je ontvangt een stagevergoeding (bij 20 dagen) per vierweken periode. Je werktijden zijn van 9.00 tot 17.30 uur

Interesse? neem contact met ons op:
Brechje Serne
Locatie manager
mail: info@bakke-rij.nl
tel: 06-24276126