Locatiemanager BakkeRij en Stoflab

Het betreft een tijdelijke parttime functie van 1 oktober 2017 tot eind februari 2018.

Voor het Stoflab en de BakkeRij, 2 bedrijfsverzamelgebouwen in de Waarderpolder, zijn wij opzoek naar een gedreven allround locatiemanager. Het Stoflab en de BakkeRij zijn locaties waar meer dan 100 ondernemers hun kantoren gevestigd hebben. Naast de verschillende werkruimtes hebben we ook 5 vergaderruimtes, een fotostudio en flex-werkplekken in de verhuur.

Focus van de functie:

Verhuur van de nog vrijstaande containers/kantoortjes/ateliers en flex-werkplekken en promotie/verhuur van de vergaderruimtes BakkeRij en fotostudio in het Stoflab.

Functie-inhoud:

Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de 2 locaties, functioneer je als gastheer/-vrouw en ben je zowel commercieel, facilitair en communicatief vaardig. Je werkt zelfstandig en in nauw contact met de eigenaar en de huurders. Je verzorgt rondleidingen met geïnteresseerden en houdt de websites en social media bij.

Verder worden er maandelijks events georganiseerd. Je bent (eventueel samen met de huurders) verantwoordelijk voor de invulling, planning en uitvoering hiervan.

Functie-eisen:

Je beschikt over een MBO+ / HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde relevante opleiding met minimaal 2 jaar aantoonbare en relevante ervaring.

Je bent een ‘duizendpoot’, klantgericht, werkt probleemoplossend en je vindt het geen probleem om je handen uit de mouwen te steken. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en je kunt goed overweg met Microsoft office, WordPress en social media (FB, Twitter, Instagram). Verder is het belangrijk dat je organisatorisch sterk bent en gestructureerd werkt.

Wij bieden jou:

Een (tijdelijke) parttime baan waar geen dag hetzelfde is in een dynamische omgeving met allemaal enthousiaste ondernemers. Uren: 16 uur (betreft: maandagochtend, woensdag hele dag en donderdagochtend). Je werkt zelfstandig met een stagiair of assistent onder je. Je krijgt je eigen kantoorunit in de BakkeRij.

Interesse?
Brechje Serné – info@bakke-rij.nl
06-24276126

Adres: Hendrik Figeeweg 3F, Haarlem