Opening Figeebrug – 14 september 2018

Over de Brug

Er is lang op gewacht en veel over gepraat, maar Haarlem is een prachtige fietsbrug rijker! In de Waarderpolder, tussen de gebieden Haarlemmer Stroom en het Figeeterrein, ligt sinds kort de Figeebrug, een ranke ophaalbrug die de afstand tussen binnenstad en de bedrijven op het Figeeterrein drastisch verkort.

En dat is reden voor een feest. Op vrijdag 14 september aanstaande wordt de Figeebrug feestelijk geopend tijdens het event ‘Over de brug’. Ondernemers op het Figee nodigen alle Haarlemmers uit om niet alleen de opening van de brug te vieren, maar ook om hen het vernieuwde Figeeterrein te tonen. Wij nodigen alle bedrijven in de Waarderpolder graag uit om mee te doen in de feestelijkheden. Want het is meteen een prachtige mogelijkheid om alle bedrijven in de schijnwerpers te zetten. Dé kans om aan een groot publiek te laten zien wat voor moois we aan deze zijde van het Spaarne allemaal maken.

Wat gaan we doen?
Op 14 september 2018 om 16.00 uur verrichten bestuurders van provincie,  gemeente en eigenaren de officiële openingshandeling. Dit wordt direct gevolgd door een feestelijke karavaan van fietsen. Vanaf de Minckelersweg fietsen we in groepjes over de nieuwe Figeebrug met van ieder bedrijf zoveel mogelijk mensen, het liefst gekleed in bedrijfskleuren. In een lange optocht zullen we over de nieuwe Hendrik Figeeweg fietsen en maken we een rondje over het Figeeterrein. Ieder bedrijf wordt door een omroeper aangekondigd.
De bedrijven op het Figeeterrein openen tegelijkertijd hun deuren om zich te presenteren aan de rest van de Waarderpolder en aan Haarlem. We sluiten de middag af met een gezellige borrel en een BBQ, verzorgd door het Figee Café in de BakkeRij.

Fiets en vier het feest met ons mee!
Stuur een e-mail aan overdebrug@waarderpolder.nl en laat even weten met hoeveel mensen jullie meefietsen in de feestelijke Figeebrug-optocht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 7 =