VoiceCode

Sinds ik wist hoe ik een computer aan kon zetten, was ik altijd al benieuwd naar hoe processen achter de schermen werken. Het duurde daarom ook niet lang voor ik mijn eigen websites ging bouwen. Deze hobby is uiteindelijk een groot deel van mijn leven geworden met als specialiteit het ontwikkelen van websites en stabiele, betrouwbare back-end systemen met gebruik van het Laravel framework.

In de loop der jaren heb ik voor bedrijven in verschillende branches applicaties mogen maken en onderhouden.

Huur mij in voor

  •  Ontwikkelen van een volledige (web)applicatie
  •  Herschrijven van een codebase
  •  Updaten van een Laravel applicatie

Ik ben bekend met

  •  Laravel; Tailwind CSS; Vue.js; jQuery; Bootstrap & Flutter Dart

VoiceCode

Michael Blijleven
T:
06 463 811 33
M: michael@voicecode.nl
W: www.voicecode.nl