The Giftmakers

We’ll make sure the things you give you give them well

Cadeaus met aandacht gemaakt, verpakt en gegeven

Omdat ze merkten dat er in Nederland weinig creativiteit in het aanbod van zakelijke geschenken was, lanceerden Laura Notten en Tanja Lindenboom in 2014 The Giftmakers. Ze stellen vóór, maar ook mét hun klanten unieke cadeaus samen.

Bij The Giftmakers kun je geen losse producten bestellen. In plaats daarvan stellen zij in overleg met de klant een geschenk samen met een drievoudige impact: voor de ontvanger, voor de gever, maar ook voor de medemens en het milieu. Doordat alle producten in het cadeau op elkaar afgestemd zijn, zullen er bovendien nauwelijks dingen weggegooid worden. Niet alleen daarom zijn de geschenken van The Giftmakers veel duurzamer dan andere cadeaus. Ook de producten zelf worden geselecteerd op herkomst en de mogelijkheid van hergebruik.The Giftmakers
Laura Notten
T: 06 51107193
E: info@thegiftmakers.nl
W: www.thegiftmakers.nl