Poundwise Financial Coaching

Uw financiële situatie verandert continu. Wet- en regelgeving, economische omstandigheden en uw privé-situatie; allemaal beïnvloeden ze uw financiële identiteit. Hoe weet u of u financieel op het juiste spoor zit? En haalt u wel het maximale uit uw situatie?

Bij Poundwise hebben we een eigen kijk op financieel advies: Financial Coaching. Dit betekent dat wij uw volledige financiële situatie overzien, zowel zakelijk als privé. En dan op basis van uw wensen, situatie, ambities en dromen een totaaladvies opstellen. Vervolgens begeleiden wij u bij de uitvoering ervan en sturen wij waar nodig bij.

Bij Poundwise hebben wij alle financiële disciplines onder één dak. Wij geloven in een persoonlijke en duurzame relatie, waarin wij nauw bij u betrokken zijn en proactief zorgen dat u het beste uit uw financiële situatie haalt, nu en in de toekomst.

Poundwise

E: info@poundwise.nl
W: www.poundwise.nl