Lock Me Up 2019 – doe jij mee?

 

Free a Girl organiseert sinds 2011 “Lock me Up – Free a Girl”, als onderdeel van de Week tegen Kinderprostitutie, met als doel om met heel Nederland nog veel meer meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. Tijdens de 8de editie van Lock me Up – Free a Girl (maandag 13 mei tot en met zondag 19 mei 2019) zullen er bij ons en andere bedrijven door heel Nederland hokjes van 1 bij 2 meter staan. De hokjes staan symbool voor de hokjes in Indiase bordelen. Deelnemers laten zich bewust 12 uur lang opsluiten en zamelen elk €2.500 in.

Als BakkeRij doen we dit jaar mee van maandag 13 tot vrijdag 17 mei 2019.  5 dagen lang staan er 2 hokjes in de BakkeRij.

Daarom zijn we op zoek naar 10 deelnemers (we hebben al een paar aanmelding, super!)

 

Wil je meedoen en je op laten sluiten? Meld je bij ons aan!

Ook kun je natuurlijk een andere leuke actie bedenken om een bijdrage te leveren. Let us know!

 

Kun je niet mee doen? Dan wordt het natuurlijk zeer gewaardeerd als je deze informatie deelt binnen je eigen netwerk. Misschien is daar wel iemand die zich heel graag wil laten opsluiten voor het goede doel!

Namens alle meisjes in voornamelijk Azië, dank je wel!

Meer details en informatie kun je ook vinden op; https://www.lockmeup.nl/.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 13 =