Mrs. Peacock Graphic Design

OPDRACHTGEVERS BETREKKEN IN EEN PROCES IS ZOVEEL LEUKER DAN WANNEER IK IETS ALLEEN ONTWERP. Niet alleen hun betrokkenheid is groter, maar ook het draagvlak binnen een organisatie. Bovendien zijn klanten vaak veel blijer met het resultaat.

WAAROM MRS. PEACOCK?
Ik combineer mijn creatieve geest met structuur en focus op resultaat. Gewoon aan de slag! Van scratch af aan iets ontwerpen vind ik het fijnst. Omdat het dan om meer gaat dan om ‘kleuren en vlakken’: juist om de invulling, het verhaal daarachter. Ik houd ervan om mijn ontwerpen op die manier te laden. Je kunt alles bovendien dezelfde ‘jus’ geven. Ook bij de strategie voor campagnes denk en doe ik graag mee. Wat is de doelgroep, welke middelen zet je in en welke media gebruik je daarbij?

KERNWAARDEN: creëren – humor – ontwikkelen – toewijding – resultaat
KERNWOORDEN: vakmanschap – harmonie – oprechte interesse – lachen – samenwerken

T: 06 – 53 214 208
E: annet@mrspeacock.nl
W: www.mrspeacock.nl