Jerry Zomer – Bouwkundig tekenbureau

Bouwkundige tekeningen fungeren als communicatie middel. Tijdens het maken van bouwkundige tekeningen komen alle problemen al voor de bouw naar voren. Doordat hier in de voorbereiding goed over na gedacht wordt zijn er tijdens de gesprekken van diverse aannemers duidelijke plannen beschikbaar.

Een stap verder dan bouwkundige tekeningen is het virtueel bouwen. In het buitenland is deze opkomst erg groot, in Nederland wordt er (nog) niet veel op deze manier getekend. Omdat wij geloven dat virtueel bouwen de toekomst heeft zijn wij erg vroegtijdig in gestapt en verdiepen wij ons in deze materie.

Doormiddel van virtueel bouwen kan er een verhoogde kwaliteit geleverd worden wat geheel aansluit bij onze policy om enkel hoogwaardig kwaliteit producten af te leveren. Naast deze verbeterde kwaliteit zijn er meer gegevens uit een model (voorheen tekening) te halen.

Jerry Zomer

E: info@jerryzomer.nl
W: Jerry Zomer