Ervaar Elektrisch

Ervaar Elektrisch organiseert experiences met elektrische auto’s en heeft als doel om iedere autorijder (zowel zakelijk als privé) enthousiast te maken om elektrisch te rijden. Dé manier om dit te doen is om zelf achter het stuur plaats te nemen en te ervaren hoe comfortabel en spectaculair deze vorm van autorijden is. Hierdoor draagt Ervaar Elektrisch bij aan het elektrificeren van het wagenpark in Nederland in een fun way met als hoger doel om bij te dragen aan het verduurzamen van mobiliteit en schadelijke emissiegassen naar nul terug te brengen.

Om de fun way extra kracht en beleving bij te zetten is een samenwerking met Circuit Zandvoort aangegaan en vindt de EV Experience op het circuit plaats.

Voel de Kracht, Hoor de Stilte, Ontdek de Energie, Bewonder de Technologie


Ervaar Elektrisch

W: www.ervaarelektrisch.nl