Ergohome

Een benadering van de vitale thuiswerkplek waarbij de mens centraal staat.

Er is een nieuwe tijd aangebroken. Een tijd waarin het werken op kantoor en vanuit huis hand in hand gaan. Zowel op het kantoor als bij je thuis is het belangrijk om altijd een juiste werkhouding aan te nemen om je vitaliteit te waarborgen. Het gebeurt echter te vaak dat door onjuiste middelen gezondheidsklachten toenemen. Zo kun je denken aan nek en rugklachten na dagen lang zitten. Daarom is het juist nu essentieel dat het ‘zit sta bureau’ ook thuis de nieuwe standaard wordt!

Wij zijn Jisk, Jonathan en Joar en staan met het moederbedrijf ‘Vertidesk garant voor 25 jaar ervaring op het gebied van ergonomisch werken. ErgoHome is ons nieuwe platform om onze expertise, die voorheen op de zakelijke markt gericht was, ook voor de particulier beschikbaar te stellen . Dus wees vooral niet bang om ons een belletje te geven of een mail te sturen als je vragen hebt hoe je jouw werksituatie kan verbeteren. Jouw vitaliteit is onze zorg. Gun jezelf een goede werkplek.


Ergohome

T: 023-5747992
W
: www.ergohome.nl
E: info@ergohome.nl