BenN Telecomconsulting

e wereld van telefonie en datanetwerken staat bol van grote verhalen en mooie beloftes. Talloze partijen bieden ‘precies de juiste’ oplossingen. Alleen: deze zijn meestal moeilijk te doorgronden. En onmogelijk te vergelijken. Bovendien is er nogal eens de neiging om de ene opdracht aan de andere te rijgen. Zo ontstaat een afhankelijkheid die u nooit heeft gewild.

BenN helpt u uit de houdgreep te blijven. We geven hoogwaardig en volstrekt onafhankelijk advies over infrastructuren. Desgevraagd ondersteunen we u bij implementatie en beheer. Ja, we hebben goede relaties met leveranciers. Maar geen afspraken. En al helemaal geen banden. Ze zullen bijvoorbeeld nooit onze klant worden. Kortom: we kunnen in alle openheid kijken en vooral luisteren. Want zo begint onze advisering.

Onze interesse in uw organisatie maakt de adviezen persoonlijk en passend, nooit standaard. De oplossingen die we voorstellen zijn conform de allerlaatste stand van de techniek. Gebruiksvriendelijk ook. Ze worden geborgd in een goed contract. En leiden tot een kostenbesparing, zowel op de korte als de lange termijn. Dit alles wil niet zeggen dat uw mensen ons telkens met gejuich zullen begroeten. Een eerlijk advies kan immers botsen met gevestigde belangen en ingesleten patronen. Maar soms is dat nodig. Als u tenminste voor het beste resultaat gaat.

BenN Telecomconsulting
E: info@BenN.nl
W: www.benn.nl