Balm academie

Wij van de Balm academie geven organisaties de tools en de vaardigheden om zélf in de toekomst een verbetertraject in gang te zetten. Wij willen een duurzame bijdrage leveren aan de wendbaarheid en toekomstbestendigheid van de gehele organisatie.
De afgelopen jaren hebben Rutger Balm en Marcel Balm een methodiek ontwikkeld, genaamd ‘Mijn mammoet en berijder’. Deze methodiek leert je om over ingewikkelde onderwerpen na te denken en een verbeterproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. De methodiek (MMEB) helpt om grip te krijgen op eigen keuzes en gedrag, en om de wendbaarheid bij medewerkers en de organisatie te verhogen.

In 2016 is de Balm academie opgezet met als doel om in deze snel veranderende wereld, zoveel mogelijk bedrijven toekomstbestendig te maken door wendbare medewerkers.Balm academie
E: info@balm-academie.nl
W: www.balm-academie.nl