Bakke-rij

Kantooruimte huren - HAARLEM

Kantoorruimte huren Haarlem

Kantoorruimte huren Haarlem. Je kantoorruimte huren op het Hendrik Figee terrein in de Waarderpolder. Hier wordt het innovatief project BakkeRij gestart. De voormalige centrale bakkerij van Van Vessem wordt een eigenwijs verzamelgebouw met kantoorruimte voor de kleine ondernemer die medio Juni 2016 open gaat. Scheepscontainers worden in het gebouw geplaatst die een unieke werkplek vormen. De ‘Base’ container heeft de oppervlakte van c.a. 14 m2 en de ‘Suite’ heeft c.a. 19 m2. De containers kunnen volledig naar wens worden ingericht. Je hebt al een werkplek vanaf € 295,00 per maand.

Bakke Rij Kantoorruimte huren in Haarlem

Je kantoorruimte huren midden tussen ondernemend Haarlem

Welkom bij de BakkeRij de eerste ondernemers terminal van Haarlem en omstreken. Een fantastische plek om te ondernemen en je eigen fantastische kantoorruimte te huren midden tussen ondernemend Haarlem. Op onze website kun je natuurlijk alles vinden maar neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina.

Bakke-rij Kantoorruimte huren in Haarlem

Bakke Rij Kantoorruimte huren in Haarlem

Waar nu de werkcontainers staan, is tot eind 2015 hard gewerkt door gepassioneerde brood- en banketbakkers. De lekkere producten en de heerlijke geuren (speculaas!), die onlosmakelijk aan dit pand verbonden zijn, zullen we missen. Wellicht kunnen we dit gemis oplossen door een workshopruimte The Bakery in te richten en deze Bakery net zo succesvol maken als Bakkerij Van Vessem, in 2007 gekroond tot beste bakkerij van Nederland. Wie weet blijken er onder de nieuwe huurders wel talentvolle thuisbakkers te schuilen.