Bakke-rij

vergaderen in de Waarderpolder

Vergaderlocatie Waarderpolder Haarlem

Vergaderlocatie in de Waarderpolder Haarlem. Je vergaderruimte huren op het Hendrik Figee terrein in de Waarderpolder. Hier wordt het innovatief project BakkeRij gestart. De voormalige centrale bakkerij van Van Vessem wordt een eigenwijs verzamelgebouw om te vergaderen en te ondernemen bedrijfsruimte voor de kleine ondernemer die medio Juni 2016 open gaat. Tevens een prachtige vergaderlocatie om te vergaderen midden tussen ondernemend Haarlem. Scheepscontainers worden in het gebouw geplaatst die een unieke werkplek vormen. De ‘Base’ container heeft de oppervlakte van c.a. 14 m2 en de ‘Suite’ heeft c.a. 19 m2. De containers kunnen volledig naar wens worden ingericht. Je hebt al een werkplek vanaf € 295,00 per maand.

Bakke Rij Vergaderlocatie Waarderpolder Haarlem

Vergaderlocatie huren in de Waarderpolder

Welkom bij de BakkeRij de eerste ondernemers terminal van Haarlem en omstreken. Een fantastische plek om te ondernemen en te vergaderen. Een orginele vergaderlocatie middenin de Waarderpolder het centrum voor de industrie in Haarlem. Op onze website kun je natuurlijk alles vinden maar neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina. Hier vindt u alles over de kantoorcontainers en de eigenwijze vergaderlocatie.

Bakke-rij Vergaderlocatie Waarderpolder Haarlem

Bakke Rij Vergaderlocatie Waarderpolder Haarlem

Waar nu de werkcontainers (komen te) staan, is tot eind 2015 hard gewerkt door gepassioneerde brood- en banketbakkers. De lekkere producten en de heerlijke geuren (speculaas!), die onlosmakelijk aan dit pand verbonden zijn, zullen we missen. Wellicht kunnen we dit gemis oplossen door een workshopruimte The Bakery in te richten en deze Bakery net zo succesvol maken als Bakkerij Van Vessem, in 2007 gekroond tot beste bakkerij van Nederland. Wie weet blijken er onder de nieuwe huurders wel talentvolle thuisbakkers te schuilen.