Op het Hendrik Figee terrein in de Waarderpolder wordt het innovatief project BakkeRij gestart. De voormalige centrale bakkerij van Van Vessem wordt een eigenwijs verzamelgebouw voor de kleine ondernemer die medio Juni 2016 open gaat. Scheepscontainers worden in het gebouw geplaatst die een unieke werkplek vormen. Een container heeft de oppervlakte van c.a. 14 m2 of 19 m2 en kan volledig naar wens worden ingericht. Op de plattegrond zie je de indeling van de kantoorruimtes en welke nog beschikbaar zijn. Samen met de ondernemers in het verzamelgebouw wordt er gestreefd naar SAMEN WERKEN, ONTWIKKELEN & SUCCES HEBBEN!De plek waar we een communitie zijn, waar we bij elkaar kunnen aankloppen met vragen en waar we een gezellige wekelijkse vrijdagmiddagborrel houden en maandelijks verschillende activiteiten worden georganiseerd.

Bakke Rij