Wendy Verhaegh Interior Design

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de reclame heeft Wendy besloten haar hart te volgen en het roer volledig om te gooien. Na haar opleiding aan de Vogue Akademie te Amsterdam startte Wendy in 2012 haar eigen bedrijf, Wendy Verhaegh Interior Design, voorheen bekend als Studio June. Sindsdien heeft ze met succes gewerkt aan uiteenlopende particuliere en zakelijke projecten. Daarnaast is zij elk seizoen te zien in het woonprogramma VT Wonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Het werk van Wendy vertaalt zich als karakteristiek, crispy, kleurrijk en verrassend, met een goed oog voor functionaliteit en detail. Een interieur waar durf, diverse stijlen en humor gecombineerd mogen worden, altijd met de intentie om een vertaalslag te maken van jouw identiteit naar een passende inrichting. Wendy staat met beiden benen op de grond en houdt van open en eerlijke communicatie. Haar sterke intuïtie en haar kracht om de juiste snaar te raken zorgen voor een fijne samenwerking en een inspirerend resultaat.

Wendy Verhaegh Interior Design
E: info@wendyverhaegh.nl
W: www.wendyverhaegh.nl