Margot van Hijfte van Helder Styling in Haarlem

Met een groot netwerk van zelfstandige vaklieden zorg ik met plezier voor een pakkend ontwerp en vlekkeloze uitvoering van kleine en grote interieurprojecten. Ook ontwerp ik maatwerk-meubels en belevingsobjecten.

Een fijne woon- en werkomgeving heeft altijd een positieve invloed op bewoners en medewerkers. Daarom zorg ik voor warme, persoonlijke interieurs waar mensen zich thuis voelen. Met veel tevreden klanten op mijn lijst kan ik trots zeggen: Helder werkt!

Mijn bedrijfsnaam Helder staat symbool voor duidelijk, licht en fris. Duidelijk in het vertalen van gebruikerswensen naar eindproduct, met verlichting als belangrijk onderdeel in frisse, opgeruimde interieurs! Ik richt nieuwbouwlocaties in, renoveer verouderde locaties en regel interieur en styling van kantoren, woonkamers en belevingsruimtes.


Helder Styling

T: 06-46112771
M: info@helderstyling.nl
W: www.helderstyling.nl