Andrea Fuchs

In het büro voor (typo)grafisch ontwerp worden heldere concepten en goed verzorgde, weldoordachte ontwerpen ontwikkeld. Met een sterke focus op typografie, een zwak voor slimme oplossingen en een grote liefde voor papier.
Samen werken naar het beste! Ook zonder werknemers werk ik nooit alleen. Een overtuigend concept, advies en goed doortimmerd ontwerp is altijd het resultaat van een vruchtbare en plezierige samenwerking tussen opdrachtgever, ontwerper en andere vakmensen. Afhankelijk van de aard en de omvang van de opdracht ontstaan de concepten vaak ook in samenwerking met andere (creatieve) professionals zoals tekstschrijvers, fotografen, webbouwers en experts op het gebied van ict en social media, social design en service design.

Gehuisvest in een oude gifgroene zeecontainer in het innovatieve verzamelgebouw Bakke Rij in Haarlem werkt het Büro door de Duits/Nederlandse achtergrond voor klanten uit Nederland én Duitsland en is helemaal thuis in beide talen, communicatiestijlen, culturen en werkwijzen.


Andrea Fuchs

T: 023 737 00 57
E: contact@andreafuchs.nl
W: www.andreafuchs.nl