Update 31 maart 2024: Vacature is vervuld

De organisatie:
Als locatiemanagers zijn jullie samen verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de Bakke-Rij en het StofLab. Deze twee industriële panden zijn op originele wijze omgebouwd tot inspirerende werkplek voor bijna 100 kleinschalige ondernemers. O.a. architecten, tekstschrijvers, reisorganisatoren, mode-importeurs, interieurontwerpers, ICT-consultants, advocaten en creatieve makers werken hier hard aan het succes van hun bedrijf. Jullie faciliteren dat en zorgen voor tevreden huurders en community-gevoel in een pand waar alles soepel loopt.

De functie:
Je deelt deze baan met een collega. Daarbij ben je vrij de dagelijkse taken onderling zo te verdelen dat ze optimaal passen bij ieders ervaring, talent en interesses. Voor nu zijn we daarom vooral op zoek naar iemand die een paar uur per week besteedt aan de financiële organisatie, zoals het update houden van alle huurcontracten, de maandelijkse facturatie van de huren (we werken met AFAS) en het contact met de accountant die de boekhouding verzorgt. Daarnaast regelen jullie samen proactief alle facilitaire zaken, correspondentie, technisch onderhoud, werving van huurders, evenementen en de ondersteuning van de vastgoedeigenaar.

Wij zoeken iemand die:
– beschikt over een warme persoonlijkheid, goed inlevingsvermogen en praktische instelling;
– communicatief vaardig is en goed kan organiseren;
– zelfstandig, gestructureerd en secuur kan werken;
– een passende opleiding of werkervaring heeft, bijvoorbeeld als office- of facility manager.

Wij bieden:
– een baan voor 16-20 uur per week, verspreid over 3 dagen
– een marktconform salaris, maar op freelancebasis kan ook
– de mogelijkheid om werkdagen onderling flexibel te regelen

Verwachte startdatum: 01-05-2024 of eerder